❤ 40 jaar 'De Petticoat' - Sinds 1983 ❤
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto
Retourneren
Natuurlijk kan het voorkomen dat de maat, het model of de kleur van uw bestelde artikel voor u niet juist is. Binnen 14 dagen is het dan mogelijk om in nieuwstaat (en ongewassen) te retourneren. U krijgt dan het volledige bedrag van het artikel, exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer tussen de 4 en 7 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u een product wilt retourneren kunt u contact met ons opnemen via onze contact pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw aanmelding en ontvangst terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we helaas geen geld terugstorten. Behandel het product dus met zorg en let erop dat deze bij het retourneren goed verpakt is.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? 
Binnen 14 dagen is het dan mogelijk om in nieuwstaat (en ongewassen) te retourneren. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u een product wilt retourneren kunt u contact met ons opnemen via onze contact pagina.
Als het product beschadigd is kan de ruil helaas niet doorgaan. Behandel het product dus met zorg en let erop dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Over ons

Wij zijn Ria en Josse.  Moeder en dochter en al sinds 19 maart 1983 bekend als 'De Petticoat'. 

Een winkel voor jong en oud, groot en klein en met vele verschillende stijlen, merken en maten. 
Kleurig is meestal een goede omschrijving voor De Petticoat. Zelfs het super vrouwelijke Nederlandse merk 'Boris Industries' waar veel van in de winkel hangt, komt steeds vaker met nieuwe kleuren!

Facebook

 

Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies