- De Petticoat ♥ sinds 1983 -
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Na 36 jaar 'De Petticoat' winkels en sinds 2014 op Facebook, is er nu dan ook de webwinkel!

Ria begon op 19 maart 1983, na jaren in winkels en op de markt gewerkt te hebben, haar eerste eigen winkel in Meppel. Ondertussen ervaring te over, meerdere winkels gehad en nu al een tijdje weer terug naar één winkel aan de Grote Kerkstraat te Meppel. Met facebook beginnen was spannend, maar oh wat is het leuk om al die positieve reacties te zien. Nu dan een nieuwe stap, mee met de tijd, een WEBWINKEL. Gelukkig heeft Ria niet veel verstand van computers en heeft ze daar haar dochter, Josse, voor ingeroepen. Josse zal de meeste taken en het contact op zich nemen in de webshop. 
Qua kleding vind je veel verschillende stijlen, merken en maten.
Kleurig is meestal een goede omschrijving voor De Petticoat, zelfs het super vrouwelijke Nederlandse merk 'Boris Industries' waar veel van in de winkel hangt, komt steeds vaker met nieuwe kleuren!

De Petticoat in Meppel is van woensdag tot zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, u bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen.
Omdat elke mooie verandering tijd en een beetje spanning kost, beginnen we op www.depetticoat.nl met een deel van de collecties van de merken 'Luna Serena', 'Normal Crazy', 'Zazou' en 'Laxman'.

* Let op: De kleding die op de webshop staat hangt niet altijd in de winkel en de kleding die in de winkel hangt staat niet altijd op de webshop.

Ria's liefde voor het vak, de kleding en de klanten is direct merkbaar.heart
 
Foto

Over ons

Wij zijn Ria en Josse.  Moeder en dochter en al sinds 19 maart 1983 bekend als 'De Petticoat'. 

Een winkel voor jong en oud, groot en klein en met vele verschillende stijlen, merken en maten. 
Kleurig is meestal een goede omschrijving voor De Petticoat. Zelfs het super vrouwelijke Nederlandse merk 'Boris Industries' waar veel van in de winkel hangt, komt steeds vaker met nieuwe kleuren!
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies